Afvoerleiding ontstoppen Antwerpen

Bestek op aanvraag

 

 

 

 

Voor het snel ontstoppen van een afvoerleiding in de provincie Antwerpen, moet u slechts één telefoonnummer onthouden: 0478 68 80 60. Express-Repair focust zich 100 procent op een razendsnelle dienstverlening waarbij we na uw telefoontje meteen langskomen. We beschikken over vier serviceteams waarmee we meteen op dringende afvoerproblemen inspelen.
 
Dag en nacht, ook in de weekends
Het ontstoppen van een afvoerleiding is niet alleen nodig op weekdagen tijdens de kantooruren. Daarom zijn wij voor u zo goed als 365 dagen, 24 uur op 24 bereikbaar. U kan ons dag en nacht contacteren. Ook in het weekend komen we meteen langs bij dringende verstoppingen. Kortom, bel ons voor het ontstoppen van elke afvoerleiding in de provincie Antwerpen.
 
Modern materiaal
Wij beschikken over het nodige mobiele materiaal om een afvoerleiding te ontstoppen in de volledige provincie Antwerpen. Zo hebben wij hogedrukmachines ingebouwd in bestelwagens waarmee we ook probleemloos ondergrondse parkeergarages kunnen bereiken. Daarnaast investeerden we in moderne camera’s voor snelle buisinspecties. Elke verstopping lossen wij efficiënt op.
 
Alle problemen
Voor alle soorten verstoppingen mag u ons contacteren. Onze snelservice geldt voor afvoerproblemen met de volgende toestellen:
·       Lavabo’s
·       Douches
·       Badkuipen
·       Toiletten
·       Afvoerbuizen
·       ...
 
Wij lossen verstoppingen op in alle rioleringsbuizen die zich onder de vloer bevinden, in de verluchting, de kelder of in de volle grond. Ook het snel vervangen van dakgoten, regenafvoeren en rioolbuizen nemen wij op ons.
 
Naast ontstoppingen kan u ook op ons rekenen voor dringende problemen aan sanitaire toestellen. Wij zijn een volwaardige loodgieterij.
 
Heldere prijzen
Wij hanteren voor onze sneldienst heldere prijzen. Wilt u weten wat een dringende interventie bij u thuis kost? Aarzel niet en contacteer ons telefonisch via 0478 68 80 60. We geven u meteen de juiste tarieven. Daarnaast kan u ook online een offerte aanvragen. Vul daarvoor dit elektronisch formulier in, binnen de 24 uur krijgt u van ons een gedetailleerd prijsvoorstel.
 
Heel de provincie Antwerpen

Voor het snel ontstoppen van een afvoerleiding, vertrekken wij vanuit onze thuisbasis in Hoevenen, ten noorden van Antwerpen. Hierdoor bedienen wij uiterst snel de volledige provincie Antwerpen en grote delen van Oost-Vlaanderen. 

 

 Camera-inspectie Antwerpen | Openen alle sloten Antwerpen | Slotenmaker Antwerpen | Loodgieter Antwerpen | Ontstoppingen Antwerpen | Glazenmakerij Antwerpen | Dringende herstellingen sloten Antwerpen | Dringende herstellingen glas Antwerpen | Dringende herstellingen sanitair Antwerpen | Afvoerleiding ontstoppen Antwerpen