Openen alle sloten Antwerpen

Bestek op aanvraag

 

 

 

 

Voor het snel openen van alle sloten in de provincie Antwerpen, geldt één telefoonnummer: 0478 68 80 60. Express-Repair specialiseert zich als slotenmaker in een snelservice. Wij beschikken over vier serviceteams die voor het openen van alle sloten meteen langskomen. Naast de volledige provincie Antwerpen bieden wij onze sneldiensten aan in grote delen van Oost-Vlaanderen.
 
Dag én nacht
Wij staan letterlijk dag en nacht tot uw beschikking. Ook tijdens de weekends kan u ons eenvoudig bereiken. Wij garanderen 24 uur op 24, 7 dagen op 7 een volledige bereikbaarheid. U mag bij slotproblemen rekenen op een snelle oplossing. Meestal zijn wij binnen het uur bij u, mogelijk zelfs al na een half uur.
 
Alle types in Antwerpen
Het openen van sloten is in vrijwel alle gevallen superdringend. Ofwel hebt u zich buitengesloten. Ofwel zit de sleutel geblokkeerd of brak deze af. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij met elke situatie raad. Wij herstellen of vervangen sloten van alle merken en van alle types:
·       Cilindersloten, ook met eigendomscertificaat
·       Sloten met code
·       Elektrische deuropeners en sleutel
·       Veiligheidssloten en inbraakwerende sloten
·       Extra raambeveiliging met sleutel
·       Inbraakwerend veiligheidsbeslag voor deuren en ramen
·       Drie- en vijfpuntsloten voor alle merken
·       Slotkasten voor binnen- en buitendeuren
·       …
 
Concreet werken wij dagelijks met de volgende slotmerken: Yale, Abus, BKS, Dorma, Vachette, EVVA, GU, Keso, Litto,…
 
Vervangen sloten
Ook voor het vervangen van sloten kan u op ons rekenen. Vaak gebeurt dit na de oplevering van een nieuwbouwwoning waarbij de bouwheer er absoluut zeker van wilt zijn dat er geen sleutels achterblijven bij aannemers.
 
Vaste prijzen
Wij werken met vaste prijzen. Aarzel nooit om ons vooraf een raming te vragen. Afhankelijk van de timing van de interventie en uw woonplaats krijgt u telefonisch meteen onze vaste tarieven. Wenst u een offerte op papier? Geen probleem. Stuur ons via dit invulformulier uw gegevens door en u ontvangt binnen de 24 uur een helder voorstel.
 
Vanuit onze thuisbasis Hoevenen (nabij Antwerpen) openen wij snel alle sloten. 

 

 Slotenmaker Antwerpen | Loodgieter Antwerpen | Ontstoppingen Antwerpen | Glazenmakerij Antwerpen | Dringende herstellingen sloten Antwerpen | Dringende herstellingen glas Antwerpen | Dringende herstellingen sanitair Antwerpen | Afvoerleiding ontstoppen Antwerpen | Camera-inspectie Antwerpen | Openen alle sloten Antwerpen